040 1344 844 myynti@artiikki.fi
EVA.5P

KUVAUS

Sähkömekaaninen puomieste pohjoisen kovaan käyttöön jopa 5m aukkoon. Puomikoneisto on erittäin luotettava ja hiljainen. Ilkivaltaa kestävä vahvarakenteinen puomikoneiston puomi on erikoisalumiinia. 

Kaikki tärkeät osat ovat erikoismetallia (kestävyyden varmistamiseksi käytämme mm. pohjoiseen ilmastoon sopivia voiteluaineita, kondensaattoreita, pronssilaakereita, jne.). 

Automaattisesti lukittuva nopeatoiminen (2,5s) elektromekaaninen puomiautomatiikka on tarkoitettu paikkoihin joissa on erittäin intensiivinen puomi esteen käyttö.  Avautuminen ja sulkeutuu pehmeästi. Helppo vapauttaa manuaalikäyttöiseksi.

Puomikoneisto voidaan asentaa myös akkuvirta mahdollisien sähkökatkoksien varalle. Koneisto voidaan asentaa myös akkuvirta- ja aurinkokennotoimiseksi.

Puomiautomatiikka voidaan laittaa toimimaan monella eri tavalla (kortilla, tabletilla, kaukosäätimellä, matkapuhelimella jne..).

Sopii käytettäväksi lentokentillä, sotilasalueet, tehtaissa ja varastoissa, stadionit, julkiset rakennukset, kerrostalot, puistot, kouluissa, leikkikentillä jne… Sisä- ja ulostilojen käytön ohjaamiseen.

TEKNISET TIEDOT

Virtalähde: 115 Vac ÷ 230 Vac (50-60Hz)

Moottorin syöttö: 24 Vdc

Virrankulutus: 1.6 A

Virrankulutus valmiustilassa: ≤ 3 W

Torque: 205 Nm

Avautumisnopeus: 3.5” ÷ 6”

Käyttömäärä: intensiivinen käyttö

Suojaustaso: IP44

Sisäänrakennettu ohjausyksikkö: On

Integroitu vastaanotin: On

Enkooderi: On

Käyttölämpötila: -20°C /+50°C

Voitelu: Rasva

Kulkuleveys: 5.0 m

Paino: 54.8 kg

N. moottoreita per lava: 9

TOIMITUSSISÄLTÖ

1 kpl EVA.5 puomikoneisto

1 kpl EVA5.A 5m puomi

1 kpl EVA.AF puomin vastakappale

1 kpl TO.GO2VA kauko-ohjain

1 kpl FTC.S valokennopari